Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via DHL of TNT met tracking. U krijgt van ons een trackingnummer waarmee U Uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Voor elke bestelling kunnen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Voor het afsluiten van Uw bestelling kunt U zien hoeveel de verzendkosten bedragen. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen. Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

We kunnen helaas naar de volgende Europese landen niet verzenden: DOM-TOM, Kanaal Eilanden (inclusief Jersey en Guernsey), Gibraltar, Groenland, Monaco, Faroe Eilanden, Helgoland, Andorra, San Marino, Ceuta, Melilla en Madeira.

Onze retour belofte:

Wij denken, dat het speelgoed dat we verkopen uw hoogste verwachtingen moet waarmaken evenals onze service aan U. Als U om welke reden dan ook Uw bestelling retourneren moet, maken wij het eenvoudig! Neem s.v.p. vooraf contact met ons op via mail info@bricksworld.eu voor de voor U gunstigste terugzend mogelijkheid. Het standaard retour adres is meestal vermeldt op het verzendetiket van uw bestelling.

Retour recht:

Conform de richtlijnen van verkopen op afstand, kunt U volledig afzien van Uw aankoop. De artikelen kunnen in hun oorspronkelijk staat en hoeveelheid aan ons geretourneerd worden binnen 14 dagen na ontvangst door U. Het oorspronkelijke aankoopbedrag inclusief de verzendkosten naar U, zullen aan U vergoed worden indien de artikelen binnen 14 dagen aan ons teruggestuurd zijn. De kosten van retourzending zijn voor de koper als het geleverde artikel het bestelde artikel is! Anders vergoeden of dragen wij ook de kosten van retourzending.

Terugbetaling en omruiling:

U dient de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst door U aan ons te retourneren. De terugbetaling wordt in de oorspronkelijke valuta gedaan binnen 14 dagen na ontvangst van Uw retour bij BOC. Ongeopende verzegelde artikelen: We zullen deze artikelen volledig aan U vergoeden of omruilen. Geopende artikelen: Geopende artikelen kunnen alleen geretourneerd worden t.b.v. een deel vergoeding van de artikelen.

Digitale download artikelen: Deze kunnen NIET retour gestuurd worden.